Ota yhteyttä

varaa-aika (1)

Tilaa Onnentunteen uutiskirje.

Ota meihin yhteyttä!

Voit varata aikasi soittamalla (puh. 045 164 9638) tai lähettämällä ajanvarauspyynnön lomakkeella, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Pyydämme huomioimaan, ettemme vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Soitamme kuitenkin takaisin heti vapauduttuamme. Jos olet tulossa käymään hoitolalla tuote- tai lahjakorttiostoksilla, pyydämme myös soittamaan etukäteen, koska olemme paikalla varaustilanteen mukaan. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä tiettynä ajankohtana, voit lisätä tiedon tästä ajanvarauspyyntöön. Muistathan täyttää lomakkeeseen myös joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Kuluvan päivän aikoja ja mahdollisia peruutusaikoja kannattaa kysellä puhelimitse.

Teethän mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi. Myöhemmin peruutetusta tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% hoidon normaalihinnasta.

Pääset kätevästi paikalle julkisilla:
I-ja P-junilla Pohjois-Haagan asemalle

Osoite
Kauneushoitola Onnentunne
Leiviskätie 2
00440 Helsinki (Lassila)
045 164 9638
varaukset@onnentunne.fi

Avoinna
Avoinna joustavasti ajanvarauksella
Arkisin klo 9-22 välillä
Viikonloppuisin klo 10-18 välillä

Maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit

_____________________________________________________________

Mikäli olet jostain syystä tyytymätön meiltä saamaasi palveluun tai tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä viipymättä. Tavoitteenamme on 100 %:sen tyytyväiset asiakkaat, joten haluamme ehdottomasti korjata asian, jos jotain on mennyt pieleen!

Tässä yhteystietomme reklamaatiota varten:

Puh. 045 164 9368
varaukset@onnentunne.fi

Mikäli reklamaatiota ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

_____________________________________________________________

 

Rekisteriseloste
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterinpitäjä:
Kauneushoitola Onnentunne, 2567260-4
Leiviskätie 2 A, 00440 HELSINKI
045 164 9638
varaukset@onnentunne.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
Heidi Törnqvist
Leiviskätie 2 A, 00440 HELSINKI

Rekisterin nimi:
Kauneushoitola Onnentunteen asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Henkilötietoja käsitellään asiakasviestintään sekä muuhun asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin ja tilastointiin. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja käytetään rekisterinpitäjän markkinointitarkoituksiin tai muihin aiheellisiin yhteydenottoihin.

Rekisterin tietosisältö:
Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella. Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja:
– rekisteröidyn perustiedot, kuten nimi, ikä, postiosoite, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, ammatti, yhteyshenkilön nimi
– tiedot asiakkaan tilaamista palveluista ja asiakkaalle soveltuvista tuotteista

Säännönmukaiset tietolähteet:
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään sekä palveluihin rekisteröitymisen ja palveluiden käyttämisen yhteydessä ilmenevistä tiedoista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset:
Kauneushoitola Onnentunne ei luovuta asiakasrekisterin tietoja kolmansille osapuolille. Rekisterin tietoja luovutetaan vain voimassaolevan lainsäädännön velvoittavissa rajoissa viranomaisille tai vastaaville tahoille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:
Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Rekisterin suojauksen periaatteet:
Manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa tiloissa.
ATK:lla kerättävät tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietoihin pääsevät käsiksi vain kauneushoitola Onnentunteen palveluksessa olevat tietyt ennalta nimetyt henkilöt. Asiakastiedot ovat vain kauneushoitola Onnentunteen käyttöön tarkoitettuja ja salassa pidettäviä.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus:
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Kauneushoitola Onnentunne
Leiviskätie 2 A
00440 HELSINKI

Rekisteröidyn kielto-oikeus:
Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä Heidi Törnqvistille puhelimitse numeroon 045 164 9638; kirjeitse osoitteeseen Kauneushoitola Onnentunne, Leiviskätie 2 A, 00440 HELSINKI tai sähköpostitse osoitteeseen varaukset@onnentunne.fi